Nov
12
2017

Playboy Hero 2017

A Playboy magazin decemberben immáron harmadszor szervezi meg nagyszabású jótékonysági akcióját, amelynek keretén belül üzletemberek, valamint a sztárvilág fontos tagjai fognak kampányolni egy-egy társadalmilag fontos téma mellett.

A legtöbb szavazatot kapott nagykövet(ek) által támogatott alapítvány a Playboy olvasói Közönségdíjában részesül. A szavazók között pedig további (a magazin honlapján részletezett) nyereményeket sorsolja majd ki a magazin. Ha az alábbi link(ek)en Görög Zitára és/vagy rám szavaztok, akkor a Mosoly Alapítvány támogatására szavaztok. (Üzenet az igazán elkötelezett Mosoly támogatók számára: akár minden nap lehet újra szavazni. :))

GÖRÖG ZITA

KUTVÖLGYI PÁL

Természetesen az öt támogatandó ügy bármelyikére lehet szavazni, ezért ezúton mindenkit arra buzdítok, hogy a programok megismerése után, szabad belátása szerint válasszon az alapítványok között. Mivel én a Mosoly Alapítványért kampányolok, álljon itt az ő tevékenységüknek a rövid összefoglalása.

A Mosoly Alapítványt 20 éve hívták életre sikeres magyar üzletemberek, akik segítséget akartak nyújtani olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A Mosoly programjait és szervezeti felépítését szakértők bevonásával az igények felmérése alapján határozták meg.

Az alapítvány ingyenes terápiás programjai már három városban, Budapesten, Debrecenben és Pécsett is elérhetőek, ahol éves szinten kb. 20-25 terápiás szakember (szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták és szupervizorok) tagja hosszú évek óta a csapatnak.

Az alapítvány terápiás foglalkozásai abban segítik a beteg gyerekeket, hogy a mese, a rajz, a zene és a mozgás nyelvén képesek legyenek üzenni fájdalmaikról. Így sikerül feldolgozniuk a betegségük okozta traumát, könnyebben viselik a kórházi kezeléseket, és lélekben megerősödve vágnak neki a testi gyógyulás folyamatának. Évente kb. 800 résztvevője (beteg gyerekek és családtagjaik) van programjaiknak.

Köszönjük a segítséget!

Szólj hozzá!