Nov
26
2018

Legyél Mosoly Angyal idén karácsonykor!

A súlyos betegségek nem ismerik a karácsonyi szünetet. 

Sok gyermek ilyenkor is hosszan tartó, fájdalmas kezelés alatt áll, amely akár hónapokig is eltarthat. A Mosoly Alapítvány terápiás foglalkozásai segítik ezeket a gyerekeket a fizikai gyógyulásban és a betegség okozta trauma feldolgozásában. Keressük azokat az angyalainkat, akik mától szilveszterig közösségi gyűjtést szerveznek a Mosoly Alapítvány terápiáira.

Mosoly Angyalként egy saját adománygyűjtő felületet készítünk neked
 ezen az oldalon.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

KATT IDE:  Mosoly prezentáció

Kiket várunk?

Bárkit, legyen magánember, vagy céges csapat, aki barátai, munkatársai, családtagjai körében szívesen szervez karácsonyi adománygyűjtést.

Mit kell tenned?

Jelölj ki egy összeget, amelyet szerinted Mosoly Angyalként össze tudnál gyűjteni ismerőseid segítségével. Kampányolj közösségi oldalaidon vagy más csatornákon azért, hogy minél többen csatlakozzanak gyűjtésedhez.

Mosoly Angyalként egy saját adománygyűjtő felületet készítünk neked ezen az oldalon. Itt lehetőséged lesz arra, hogy röviden, szöveggel és képpel bemutatkozz. Ugyanitt megjelenik egy számláló, ami azt mutatja, hogy éppen hol tart a gyűjtésed. Az oldaladon megjelenik egy fizetési felület is, ahol a kampányodra bárki pár kattintással küldhet pénzt.

A Mosoly Angyal kampányidőszaka

A Mosoly Angyal adománygyűjtés ma, #AdakozóKedd napján indul, amikor az egész világ az adományozásért fog össze, és szilveszterig tart.

Hogyan segítünk a gyűjtésben?

Küldünk neked egy adománygyűjtő infocsomagot: ismertetőt a Mosoly Alapítvány munkájáról, mellyel bemutathatod szervezetünket ismerőseidnek, képeket, szövegeket a közösségi oldalakra szabott kampányokhoz, illetve ötleteket a gyűjtés formájának kitalálásához. Adományszervező kollégánk telefonon és online igyekszik válaszolni minden felmerülő kérdésedre.

Kedvet kaptál?

Keresd kolléganőnket, Seybold Anettet!
seybold.anett@mosolyalapitvany.hu
06 30 291 3750

Szólj hozzá!