Nov
1
2018

Még a villamos is mosolyog!

Két jó hírünk is van a Mosoly Alapítvány háza tájáról, sőt, hamarosan megismerhetitek a Mosoly Angyalokat is!

Kétmillió forinttal segíti a Mosoly Alapítványt a SPAR!

Újabb cég-óriás, a SPAR Magyarország állt a Mosoly mellé, hogy segítse az alapítvány munkáját, így biztosítva hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatásaikat, mellyel azoknak a gyerekeknek és családjaiknak segítenek, akiknél súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúly.

A társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett áruházlánc e szemléletmód erősítését támogató legújabb kezdeményezésében 2 millió forintos támogatással segíti a Mosoly Alapítványt. Így biztosítva Magyarországon az onkológia betegségben szenvedő, csontvelő transzplantáción átesett gyermekek lelki egészségét támogató mosoly-terapeuták nehéz, ám nélkülözhetetlen munkáját. Az adomány a vásárlók közreműködésével gyűlik össze, hiszen minden eladott SPAR enjoy. szendvics árából 10 forinttal segítik az alapítvány egyedülálló munkáját.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Még a villamos is mosolyog!

Szeptember elején indult a Mosoly Alapítvány BKK-val közös „Még a villamos is mosolyog” kampánya, amelyben a Mosoly-terápiák fontosságára hívták fel a figyelmet. A kampány keretében a „mosolygó” villamosokban található plakátokon és a megállókban látható citylight felületeken ismerhették meg az utazók a Mosoly fontos munkájának céljait, eredményeit.

A BKK a kampány során, a járműveken felhívta a figyelmet a Mosoly Alapítvány munkájára és Mosoly-terápián részt vett gyermekeket mutatott be, akik ugyanúgy mosolyognak a világra, mint olyan társaik, akik nem estek át ilyen komoly betegségen.

A kampány ideje alatt a BKK 13 ügyfélcentrumába leplombált perselyeket helyezett ki, melyek segítségével adományt is gyűjtött a Mosoly Alapítvány számára. A persely mellett található mosolygó arcot ábrázoló matricák szabadon elvihetők voltak. A kampány plakátjainak ingyenes hirdetési felületét a JCDecaux cég biztosította.

 

Szólj hozzá!