Oct
6
2017

Mához egy hétre már nem leszek itt

Ha a keddi cikkemben megénekelt egyedi dégéerjamaha dalra tudna fakadna, decens Triumph kipufogódobjából ma azt hallanánk tompán, de azért jól kivehetően: „Mááához egy hééétre már nem leszek itt…” (Mea maxima culpa!)

Merthogy jövő pénteken 12,00 órakor valaki meg fogja szerezni a motort a Vaterán, a saját és a Mosoly Alapítvány legnagyobb örömére! (Vagy egy kicsit később, mivel a rendszer jellegéből adódóan, ha az utolsó öt percben licit érkezik, az aukció újabb öt percig folytatódik majd.) Ahogy az lenni szokott az ilyen jellegű online árveréseken, nyilván a végén fognak felpörögni az események, hiszen az ún. megfigyelők (akik már 17-en várnak feszült térdelőrajtban az aukció végére!) hirtelen aktivizálódnak és egyre magasabbra hajtják majd az árat.

Csodálkoznék, ha a végén nem 3,5 – 4 millió forint között puffanna diadalmasan a Vatera „virtuális kalapácsa”. Egyrészt önmagában is ér ennyit a kis Yamaha, másrészt a nemes ügy nyilván tovább növeli az értékét és a licitálási affinitást. Ezúton szeretném cégek figyelmét is felhívni az aukcióra (Yamaha Hungary? Biztosítótársaságok? Bankok? Férfi ruházati vállalatok? Motorépítők?), mivel egy ilyen különleges, egyedi épített motor minden bizonnyal remekül mutatna egy menő lobbyban vagy egy sikeres vállalat recepciójánál is. (Persze a legjobb az lenne, ha az utakat koptatná, nem a szőnyeget…)

Ahogy kedden is írtam, már azzal is sokat segítesz, ha megosztod ezt a cikket, ezzel a gesztussal is támogatva, hogy gazdára találjon ez a különleges motor és minél előbb megkaphassa a Mosoly Alapítvány az adományt! (A motor eladásából befolyt teljes összeget az alapítvány kapja!) Mivel sokan kértétek, hogy mutassunk több képet a paripáról, tegnap kattintottam párat a Hygge Központban a Route42-nél, ahol jelenleg áll a jármű. Íme!

Szólj hozzá!