May
19
2018

Mindenkinek van szívügye

Ez a hétvége még rendelkezésetekre áll, hogy döntsetek adótok 1%-ának felajánlásáról!

(A következőkben a több mint 20 éves Mosoly Alapítvány felhívását teszem változtatás nélkül közre. Mert az ő szívügyük az enyém is.)

Mindenkinek van szívügye. A Mosoly Alapítványé a beteg gyerekek gyógyulása.

Számunkra nincs annál fontosabb, amikor a munkánk végeztével látjuk, hogy az állandó fejfájással küzdő gyerek tünetmentes lesz, az anorexiás kiskamasz nem tolja el magától az ételt, vagy az onkológián kezelt kisgyerek megnyugszik és feltöltődik hittel egy-egy Mosoly-terápia után. 

Május 22-ig van még lehetőségetek rendelkezni arról, hogy melyik szervezetnek szánjátok idén adótok 1%-át. Mi nagyon örülnénk, ha kiderülne, hogy egyezik a szívügyünk, és idén minket jelöltök meg a rendelkező nyilatkozatban.

Adószámunk: 18674190-1-41

Aki online bevallást készít

Voltak akik azt jelezték felénk, hogy mielőtt rendelkeztek volna az 1%-ukról, azt gondolták, ez túl időigényes folyamat. Az ő javaslatuk alapján szeretnénk segíteni azoknak, akik online, az ügyfélkapujukon keresztül rendelkeznének, hogy lássák, tényleg csak egy perc az egész:

IDE KATTINTVA érhető el az ügyfélkapun keresztül a felület, és ha nem találnátok, hogy hol kell rendelkezni az 1%-ról, az alábbi passzust keressétek:

További részletekért látogass el weboldalunkra.

Bankszámlaszám:
Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Szólj hozzá!