Dec
9
2017

Mindenki lehet hős

Ahogy azt néhány hete beharangoztam, múlt szombaton a Playboy magazin immáron harmadszor szervezte meg nagyszabású jótékonysági akcióját, amelynek keretén belül üzletemberek, valamint a sztárvilág fontos tagjai kampányoltak egy-egy társadalmilag fontos téma mellett.

Az év végi ünnepi időszak különösen fontos a nonprofit csapatoknak, hiszen a novemberi és a decemberi hónapok bevétele, mindig markánsan hozzájárul a működésükhöz szükséges források előteremtéséhez. Erre pedig a Mosoly Alapítványnak is igen nagy szüksége van, hiszen a súlyosan beteg gyermekeket segítő terapeuták tevékenysége teljesen ingyenes az amúgy is nehéz helyzetben lévő szülők és a krónikus erőforráshiánnyal küzdő kórházak számára egyaránt. A terapeuták felbecsülhetetlenül fontos szakmai munkáját tehát a befolyt adományokból finanszírozzuk, ezért roppant fontos, hogy évről-évre elő tudjuk teremteni az ehhez szükséges összeget.

Ezúton köszönöm Görög Zita és a Playboy magazin önzetlen segítségét! Mindketten hatékonyan hozzájárultak ahhoz, hogy a Mosolyra ebben a fontos időszakban nagyobb figyelem vetüljön. A rendezvényen készült Facebook élő felvételt ezen a linken találjátok, a kampányfilmünk pedig e cikk végén tekinthető meg. Amennyiben szeretnétek Ti is segíteni a Mosolynak a jövőben, erre a címre írjatok Adorján Katinak, az alapítvány vezetőjének: adorjan.katalin@mosolyalapitvany.hu Köszönjük!

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
Szólj hozzá!