Sep
16
2017

Öltönyös motorosok egy jó cél érdekében

Szeptember 24-én több száz motoros vonulása hívja fel itthon is a figyelmet a férfiak egyik legalattomosabb betegségére, a prosztatarákra.
Sep
10
2017

Ma van az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja

Chester Bennington, Kurt Cobain, Marlene Dietrich, Domján Edit, Judy Garland, Ernest Hemingway, Whitney Houston, Juhász Gyula, József Attila, Kézdy György, Latinovits Zoltán, Jack London, Márai Sándor, Marilyn Monroe, Alexander McQueen, Osvát Ernő, Sarkadi Imre, Schütz Ila, Szécsi Pál, Amy Winehouse, Robin Williams.
Sep
8
2017

Wil Can Fly!

Willam Lawrence Down-szindrómás. Tud repülni! Két és fél évvel ezelőtt írtam róla először.
Sep
5
2017

Jótékonykodni jó, kártékonykodni kár!

Ma, (Kalkuttai) Teréz anya (éppen húsz évvel ezelőtt bekövetkezett) halálának napján ünnepeljük a Jótékonyság Nemzetközi Napját.
Sep
2
2017

DGR Style Guide

Ahogy a múltkori cikkemben már utaltam rá, 2012-ben Mark Hawwa úr, kifejezetten klasszikus és vintage motorok számára találta ki az Elegáns Úriemberek Motoros Felvonulását.
Sep
2
2017

Benfenntes tippek/trükkök a DGR öröm-guruláshoz

Ahogy azt itt, itt és itt már többször beharangoztuk, szeptember 24-én, hagyományteremtő szándékkal, (több mint) száz jólöltözött hölgy és úr indul klasszikus/vintage motorkerékpáron Budapesten a ??? épületétől, hogy nemes célokra pénzt gyűjtsön és felhívja a figyelmet a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzésére, illetve a prosztatarák szűrés fontosságára.
Sep
2
2017

Jótékony linkek

Ahogy már beszámoltunk róla, néhány hét múlva indul a világ legnagyobb klasszikus és vintage motoros jótékonysági menete, a Distinguished Gentleman’s Ride!
Sep
2
2017

Distinguished Gentleman’s Ride

Ebben az évben várhatóan 90 ország 600 városában, mintegy 70.000 motoros részvételével rendezik meg a DGR-t és 5.000.000 dollárt (1.300.000.000 forintot) terveznek összegyűjteni a prosztatarák kutatására és a férfiak által elkövetett öngyilkosságok megelőzésére.